Welke case te kiezen voor iPhone 5

Als u onlangs een iPhone 5 hebt gekocht, hebt u waarschijnlijk nagedacht over welk geval het beter is om ervoor te kiezen en of het de moeite waard is om een beschermende film te plakken. Laten we erachter te komen waarom je nodig hebt om ze te kopen en hoe u de juiste keuze te maken.
Voordelen van het gebruik van een iPhone-hoesje
Voorkomen van uitglijden
De iPhone is vrij glad, omdat de voor-en achterwanden zijn gemaakt van speciaal glas, en met behulp van een hoes gemaakt van vasthoudend materiaal, kunt u voorkomen dat het apparaat wegglijdt.
Bescherming tegen schade
Een hoogwaardige hoes beschermt de iPhone tegen krassen, chips, stoten, vallen en andere negatieve effecten.
De mogelijkheid om op te vallen
Dankzij de case zal je iPhone anders zijn dan andere apparaten, bovendien kun je hem gebruiken om op te vallen in de menigte.
De reparatie van het apparaat blijkt meestal duur te zijn, dus het is beter om het in een koffer te dragen. Er zijn drie soorten covers: bumpers, gevallen en vouwen, laten we kijken naar hen in meer detail.
Soorten deksels
Bumpers
Dit type covers werd uitgevonden door Apple, het heeft de vorm van een frame dat het apparaat rond de omtrek omringt. Kijkend naar de bumper, zou je denken dat het beschermt alleen de zijkanten van de iPhone, maar in feite is dit niet het geval, omdat de behuizing steekt boven de rug en het oppervlak van het scherm. Bijvoorbeeld, liggend op een tafel, zal het apparaat niet in contact komen met het, en bij het vallen zal het vrij goed worden beschermd.
Bumpers kunnen metaal, rubber en kunststof zijn. De Apple branded case combineert rubber en kunststof, zo ‘ n case biedt de hoogste kwaliteit bescherming.
Geval
De behuizing lijkt een beetje op een bumper, maar verschilt van het in dat het betrekking heeft op de achterkant van de iPhone. De meeste covers van dit type zijn gemaakt van leer of kunststof, ze kunnen ook worden gemaakt van metaal. De meest handige optie is een plastic behuizing, het is dun en licht, naast het slijt minder dan leer. Maar niet alle gevallen hebben een uitsteeksel over de randen, dit is hoe ze verschillen van bumpers.
Vouwen
De vouwkoffer biedt maximale bescherming voor het apparaat, het is vergelijkbaar met een geval, maar verschilt ervan door de aanwezigheid van een scharnierend deksel dat het scherm betrouwbaar beschermt. Meestal vouwen iPhone hoesjes zijn gemaakt van leer. Het wordt niet aanbevolen om een iPhone met zo ‘ n hoesje in de zak van jeans te dragen, omdat de huid snel slijt.
Er zijn ook verschillende soorten films, ze zijn gelijmd op het scherm, zijwanden, de achterkant van het apparaat en dienen als extra bescherming. Als u uw telefoon niet in een hoesje wilt dragen, moet u films kopen, ze beschermen het apparaat tegen chips en krassen. Laten we hun types eens bekijken.
Soorten films
Mat
De matte film laat geen vingerafdrukken achter, schittert niet in de zon, maar bederft de beeldkwaliteit.
Glossy
Glanzende film heeft geen invloed op de beeldkwaliteit, omdat het praktisch onzichtbaar is, maar vingerafdrukken en glans in de zon verzamelt.
Films voor het hele lichaam
Omdat de hele behuizing is gelijmd met dergelijke films, is het apparaat volledig beschermd tegen krassen en chips.
Kleur films
Speciaal voor mensen die graag opvallen in een menigte, worden films met een breed scala aan tekeningen gemaakt.
De iPhone heeft een case nodig voor bescherming en gebruiksgemak, evenals om het apparaat anders te maken dan andere apparaten. Beschermende films bieden extra bescherming. Dankzij de hoes en beschermende film kan de iPhone zijn oorspronkelijke uiterlijk enkele jaren behouden.