Wat een tablet of smartphone te kiezen

Een zeer dringende vraag voor veel mensen is wat te kiezen – een tablet of een smartphone. Eigenlijk, zoals ze zeggen, de smaak en kleur van markers zijn anders. Maar nu zullen we uitzoeken wat te kopen toch. Dus, laten we subjectief denken, een tablet is een groot scherm, een grote kosten, niet altijd een goede camera, zowel voor als hoofd, het is de moeite waard om alleen merktabletten te kopen. Want als u zonder merk koopt, belooft het de volgende problemen: er is geen softwareondersteuning, reserveonderdelen zijn niet altijd beschikbaar.

Maar de tablet is groot en God verhoede het display zal vallen op de tegel in de badkamer, of op het asfalt, hetzelfde scherm moet worden gezocht voor een lange tijd en ijverig, en dan net zo lang en ijverig vervangen. En dit is slechts het scherm, om nog maar te zwijgen van de lussen, luidsprekers, camera ‘ s en zelfs volumetoetsen of sloten. Natuurlijk is er hetzelfde probleem met niet-branded smartphones, maar de kans dat je de smartphone laat vallen is een orde van grootte minder vanwege de afmetingen. In het algemeen is het kiezen van een goede en fatsoenlijke tablet een soort kunst. Het is makkelijker met smartphones, zoals de praktijk laat zien. Om een goede tablet te kiezen, moet u op zijn minst minimale kennis op dit gebied hebben, of een kennis of vriend vragen om te raadplegen. Natuurlijk ontkent niemand dat je jezelf bijvoorbeeld een iPad kunt kopen en je helemaal geen zorgen hoeft te maken, want Apple-technologie is kwaliteit. Iedereen is gewend om op deze manier te denken, maar er is een kleine vangst – niet iedereen heeft geld voor Apple-producten, omdat de kosten van de gadgets van dit bedrijf vrij hoog zijn en niet iedereen het zich kan veroorloven.

Laten we teruggaan naar het onderwerp. Een goede tablet moet als volgt worden gekozen: neem een stuk papier en een pen en noteer in een kolom Alle kenmerken van de gadget waarin u geïnteresseerd bent. Bijvoorbeeld de diagonaal van het scherm, de batterijcapaciteit, enzovoort.

Nadat u bent ontslagen, voel je vrij om een blaadje te nemen en ga naar de winkel als je nog steeds besluit om te kopen. Hier begint het interessantste. Bij de ingang van de winkel, een sales consultant zal u zeker benaderen. De eerste fout die kopers maken is om naar hem te luisteren en hem de dialoog te laten domineren. Zeg: “dank u, jongeman, ik kies” en neem onmiddellijk uw stuk papier, waarop u de kenmerken van de gadget waarin u geïnteresseerd bent hebt geschreven en begin te zoeken naar een apparaat dat min of meer geschikt is voor uw criteria.

Neem alleen contact op met de verkoper wanneer u het nodig hebt. Zoek bijvoorbeeld de datum van vervaardiging van de gadget uit, maar koop opnieuw alleen merktabletten / smartphones. Of zodat hij er naar kan kijken. En het is beter als hij het van de standaard haalt en het geeft om het apparaat aan te raken. Het eerste contact met uw toekomstige tablet is een zeer belangrijk moment, het tactiele gevoel is niet minder belangrijk dan de kenmerken. Dit komt omdat mensen anders zijn, iemand houdt van metalen koffers, iemand plastic, iemand met een fluwelen coating. En als het zo is gebeurd dat je jezelf een nieuw apparaat hebt gekocht, spaar dan niet het geld en koop een smartphone-hoesje en plak een beschermende film, of beter nog een beschermglas. Om ervoor te zorgen dat het apparaat volledig veilig is, gebruik het zorgvuldig en zorgvuldig, laat het gadgetscherm niet bevlekt of vies zijn en laat het niet op stoffige plaatsen staan, omdat al het stof erop neerdaalt als gevolg van warmteopwekking, en dit is niet erg goed voor tablet/smartphone-Luidsprekers.