Vervanging en reparatie van het iPhone 6-scherm

De langverwachte nieuwigheid van Apple is uitgegroeid tot de iPhone 6, die meer functioneel is, heeft een aantal functies en indicatoren, die het onderscheidt van eerdere modellen gadgets.

Tegelijkertijd faalt dit accessoire vaak. De belangrijkste reden voor de eigenaar van de smartphone om contact op te nemen met een professionele computerdienst is een kapot scherm. Het display van de gadget wordt vaak blootgesteld aan externe mechanische invloeden en is de meest kwetsbare plek.

De aard van de schade kan anders zijn. Vaak is het resultaat van mechanische actie het verschijnen van krassen, scheuren, chips en verduistering op het display van de gadget. Je moet aandacht besteden aan dergelijke kleinigheden, omdat na verloop van tijd een kleine kras in een diepe scheur kan veranderen, en dit zal de prestaties van het belangrijkste besturingselement van het apparaat beïnvloeden – het display.

Daarom is de enige manier om de storing te elimineren het herstellen of volledig veranderen van de weergave van de gadget.

De belangrijkste oorzaken van iPhone 6 scherm storing

* mechanische schokken (valt op een hard oppervlak en stoten, sterke druk op het gadget lichaam);

* invloed van vocht en water binnendringen;

* circuit board storing;

* software storingen;

* storing van het controlemechanisme, de lijn of de controlespaander van het scherm toe te schrijven aan mechanische schade en blootstelling aan vocht.

Zelfveranderend iPhone 6-scherm

Om een onafhankelijke vervanging van het scherm op de iPhone 6 uit te voeren, moet u:

* alcohol (isopropyl);

* plastic spager;

* zuignap;

* twee schroevendraaiers;

* metalen mes;

* een magneet of een doos voor kleine onderdelen van het accessoire.

Om reparatie en restauratie werk zelfstandig uit te voeren, is het noodzakelijk om een plaats voor het werk uit te rusten. Het is noodzakelijk om een goede verlichting, een doek voor het afvegen van het scherm, een substraat waarop het accessoire zal liggen en die niet zal toestaan om te glijden tijdens reparatiewerkzaamheden. Als u alle tools, beveilig de gadget, kunt u beginnen met het veranderen van het scherm.

1. In de eerste fase, met behulp van een vierzijdige schroevendraaier, draai de twee schroeven aan de zijkanten van de lader cel. Om ervoor te zorgen dat de schroeven niet verloren gaan en bij de hand zijn, moet u ze in een doos steken of aan een magneet bevestigen.

2. Daarna, met behulp van een spager en zuignappen, til de display module onder een scherpe hoek, en breng het vervolgens in een positie in een rechte hoek.

3. De volgende stap is om de batterij los te koppelen. Om dit te doen, terwijl u het display in één positie houdt, draait u de schroeven die de batterij van de gadget beveiligen los.

4. Nadat de stroom is uitgeschakeld, met behulp van een schroevendraaier, is het noodzakelijk om de schroeven met het naamplaatje los te draaien, Maak de kabels los die het display verbinden met het iPhone 6-moederbord. Verwijder vervolgens het display zelf.

5. De installatie van een nieuw display wordt in omgekeerde volgorde uitgevoerd, waarbij ervoor wordt gezorgd dat alle elementen veilig zijn bevestigd.

Problemen die zich voordoen bij het onafhankelijk wijzigen van het iPhone 6-scherm

Zelfreparatie van een gadget vereist dat een persoon aandacht en extreme scrupulousness concentreert. Omdat je moet werken met zeer kleine onderdelen die kunnen worden beschadigd of zelfs verloren.

Het gebrek aan de nodige bagage van kennis, vaardigheden en capaciteiten leidt vaak tot het onvermogen om reparatie-en restauratiewerkzaamheden uit te voeren, evenals tot nog meer schade aan het accessoire.

Vaak ontstaan problemen niet alleen bij het verwijderen van een gebroken display, maar ook bij de installatie van een nieuwe, omdat, zonder het juiste niveau van kennis en ervaring, is het moeilijk om de mate van betrouwbaarheid van de bevestiging gerelateerde onderdelen betrouwbaar te kennen. Zo, onafhankelijk werk in de toekomst leidt tot het zoeken naar hulp van gespecialiseerde dienstverlenende bedrijven.

Daarom is het sterk aanbevolen om contact op te nemen met het service center als u niet over de nodige kennis beschikt. Medewerkers van een gespecialiseerd bedrijf zullen in korte tijd een hoogwaardige vervanging van het display maken zonder risico ‘ s voor verdere werking van de gadget.

Levering van iPhone 6 display change services door gespecialiseerde servicecentra

Service centers hebben een staf van hooggekwalificeerde specialisten en zijn verantwoordelijk voor de verantwoordelijkheden voor het uitvoeren van reparatie-en restauratiewerkzaamheden. Medewerkers van de centers hebben ervaring met Apple gadgets, kunnen het display vervangen en andere soorten diensten aanbieden.

Bedrijven met een technologieprofiel van Apple werken elke dag zeven dagen per week. Ze hebben alle benodigde apparatuur en onderdelen, gebruik maken van de prestaties van de technologie, die de levensduur van uw accessoire zal verlengen.