Synchronisatie van het Android-platform met Mac OS

Er is een mythe over het gebrek aan synchronisatie van Android-apparaten met het Mac-systeem.

Onze snel ontwikkelende ritme van het leven, nu al stelt ons in staat om deze operatie uit te voeren, en niet op een manier.

Het is onmogelijk om te vertellen over alle methoden, diensten en toepassingen die u toelaten om Android-apparaten te synchroniseren met het Mac-besturingssysteem, maar het zal niet moeilijk zijn om te delen met de beste.

De diensten die zullen worden besproken zijn “cloud” en maken het mogelijk om een synchronisatieproces dat is vrij eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen te creëren. De tweede optie is een USB-aansluiting.

Een onderscheidend kenmerk van Android-apparaten van de iPhone zijn vrij eenvoudige manieren om bestanden over te dragen. Met behulp van een smartphone als een gewone flash drive, OC Android maakt, naast synchronisatie, ook het downloaden van absoluut alle informatie. Het is noodzakelijk om duidelijk te onthouden dat bij het verwijderen van het apparaat zonder eerst los te koppelen in het computersysteem, het leidt vaak tot schade aan de informatie op het Android-apparaat, en nog erger, om het apparaat zelf beschadigen.

De nieuwste Android-apparaten hebben speciale programma ‘ s nodig om te synchroniseren. Bijvoorbeeld, AFT-Android bestandsoverdracht. De software stelt u in staat om eventuele manipulaties uit te voeren met bestanden en mappen van het apparaat in een normale en toegankelijke modus voor de meeste gebruikers.

En als het gaat om draadloze uitwisseling, is het Droin Nas-programma perfect, waarmee u het benodigde apparaat kunt zien in de Mac OS explorer. Het overbrengen van bestanden met behulp van Wi-fi zal niet moeilijk zijn.

U kunt ook toegang krijgen tot uw apparaat via een webbrowser, met behulp van de AirDroid-service.

Wat foto ‘ s betreft, is er ook meer dan één manier om te synchroniseren. Een groot voordeel is dat de gebruiker aan het begin één globale instelling moet maken, waarna alle acties automatisch zullen plaatsvinden, zonder enige tussenkomst van buitenaf. Foto ‘ s kunnen nooit verloren gaan, omdat back-ups niet alleen in het Mac-systeem worden opgeslagen, maar ook in de cloudservice.

De Dropbox-service is ideaal voor bewerkingen met foto ‘ s die zijn gemaakt met Android-apparaten. Alle afbeeldingen worden automatisch opgeslagen op de Mac in de submap “Camera uploads”.

Muziek kan worden gedownload door het waarnemen van een android-apparaat als een flash drive. Met behulp van de Dropbox-service kunt u echter muziekbestanden uploaden in de cloudmodus. Het nadeel blijft de aanwezigheid van een permanente internetverbinding en constante configuratie.

Hebben besloten om een Android-apparaat te kopen, kunt u niet twijfelen aan de methoden van synchronisatie met het Mac-systeem. Moderne software op hoog niveau zal helpen met de taak.