Karriere

Slik ser det resepsjonløse New York-kontoret ut fra en spesialist i kontordesign – med klatreplanter mot veggen og trådløse arbeidsområder

M Moser er et designkontor med hovedkontor i Hong Kong og 21 filialer over hele verden, inkludert Amsterdam.

Business Insider besøkte New York-kontoret. Dette er i den berømte Woolworth Building, som i begynnelsen av forrige århundre var midlertidig den høyeste bygningen i verden.

Selskapets filosofi om å sette opp kontorlokaler på en slik måte at samarbeid stimuleres og produktiviteten er så høy som mulig gjenspeiles i utformingen av M Mosers egne kontorer.

Vi la merke til dette under et besøk på M Mosers kontor i New York.

Når du går inn i M Moser’s i New York, er det umiddelbart merkbart at det ikke er noen mottakelse. Besøkende ender opp i en slags kantine hvor de ansatte kan sosialisere.
«Vi gjorde dette fordi vi ikke ønsker å skape barrierer for besøkende og få dem til å føle seg som en del av bedriftskulturen vår», sa selskapets hoveddesigner Charlton Hutton til Business Insider. «Så det betyr ikke bare plass til ansatte, men også for partnere, kunder, venner og familie som er en del av det vi gjør her.»

Nær inngangen henger en stor digital skjerm med de siste nyhetene, lokalt vær og generell informasjon. IWB hjelper internasjonale team med å kommunisere og samarbeide bedre med hverandre.

M Moser har designet kontoret på en slik måte at ansatte har et bredt utvalg av ulike arbeidsplasser. De kan velge å sitte eller stå, se ut av et vindu eller en helt annen type sted. Som et resultat oppfyller arbeidsplassen deres spesifikke behov og øker produktiviteten, sier Hutton.
Fordi alle endrer steder hele tiden, er M Mosers kontor 100 prosent trådløst. Ansatte bruker et bærbart batteri til å lade sine bærbare datamaskiner og telefoner.
På slutten av arbeidsdagen forlater de batteriet selv i et spesielt ladeskap – og det er et annet øyeblikk å sosialisere. «Dette gjør oss virkelig mobile, fordi folk kan ta batteriene når de vil og gå hvor som helst», sier arbeidsstrateg Grant Christofely fra M Moser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.