Siri en cloud zijn de toekomst van Apple

Het verkennen van de belangrijkste gebieden van de ontwikkeling van Apple Corporation, is het veilig om te zeggen dat de ontwikkeling van SIRI en Cloud-technologieën een grote sprong in de innovatieve toekomst van het bedrijf zal zijn.

Het bedrijf is voortdurend bezig met het verbeteren van zijn software, constante veranderingen, nieuwe toevoegingen aan kant-en-klare applicaties zijn indrukwekkend. Dit is echter een mooie voortzetting van kant-en-klare opties.

Neem bijvoorbeeld iCloud-Technologie. Deze uitvinding biedt een garantie voor permanente toegang tot uw persoonlijke gegevens, ongeacht het apparaat dat op een bepaald moment wordt gebruikt. De vooruitzichten zijn gewoon grandioos! Het samenvoegen van alle informatie in een gemeenschappelijk segment, waar elke verandering leidt tot de invoering van gegevens op alle apparaten, is gewoon fascinerend. In de toekomst worden Apple-apparaten alleen windows naar individuele informatie.

Siri-technologie belooft op zijn beurt een nog ambitieuzere ontwikkeling van het bedrijf te worden. Apple belooft dat met Siri het dialoogvenster met zijn apparaten de belangrijkste en gebruikelijke gebruikersinterface zal worden. Als het nodig is om een bericht naar iemand te sturen, hoeft u alleen maar Siri de nodige combinatie van woorden te dicteren, en ze zal alles op de beste manier doen. Of misschien moet je gewoon om uit te vinden van de wisselkoers op het moment. Vraag het gewoon aan “Siri” en ze zal de nodige informatie met verbazingwekkende snelheid delen.

SIRI-technologie kan de afhankelijkheid van toetsenborden, cursors en aanraakschermen volledig vernietigen. Er zal een nieuwe ronde van de creatie van innovatieve apparaten. Uiteindelijk zal apparatuur zonder schermen een vrij relevante uitvinding worden. Bijvoorbeeld, bij het maken van een dergelijk apparaat vandaag, het zou muziek afspelen, ontvangen alle informatie van het wereldwijde netwerk, berichten en telefoongesprekken te maken, en gemakkelijk te integreren in Twitter en Facebook. Een apparaat zonder scherm zou in staat zijn om een enorme hoeveelheid functie te hebben, en zou de normen voor altijd veranderen.

Maar met dergelijke prognoses, “Siri” is heel goed mogelijk om allerlei smartphones gewoon onnodig voor de meeste gebruikers te maken. Bijvoorbeeld, zoals gebeurde met de iPad, die het mogelijk maakte voor veel mensen om te vergeten over personal computers.

Apple Corporation begint volledig ongerepte gebieden te verkennen en leidt de weg in de studie van nieuwe technologieën die de toekomst radicaal kunnen veranderen.

Er is geen twijfel over het belang van Cloud-en Siri-technologieën voor de toekomst van Apple. We kunnen direct zeggen dat Apple bepaalt het verloop van de daaropvolgende gebeurtenissen in de wereld van de computerindustrie, omdat de laatste vijf jaar van hun ontwikkeling dit feit al hebben bewezen aan de wereld.