Opslaan van internetverkeer op Android-apparaten

Heel vaak, eigenaren van apparaten met Android OS zijn ontevreden met overmatig verkeer consumptie, vaak niet begrijpen waar kostbaar geld gaat. De ontwikkelaars hebben echt een systeem gericht op het maximaliseren van de interactie van apparaten met het Internet. Zo, Android heeft een aantal volwaardige voordelen ontvangen.

Android-besturingssystemen zijn gemaakt op basis van het tariefbeleid van exploitanten in het buitenland. In Rusland zijn de prijzen merkbaar veel meer bijtend. In dit verband is het idee van het verminderen van het verbruik van internetverkeer door een Android-apparaat zeer relevant.

Allereerst, je moet weten waar megabytes aan verkeer op een mobiel apparaat gaan in de eerste plaats:
* Installatie van de meest up-to-date updates voor widgets op het bureaublad: van weer en film show schema ‘ s om nieuws, herinneringen, wisselkoersen en nog veel meer. Een groot lek van internetverkeer wacht op die gebruikers die niet de zorg over de accumulatie van widgets op hun bureaublad.

* Automatische updates komen ook voor ge├»nstalleerde applicaties op hun Android-markt. De meest relevante optie om te voorkomen dat het verbruiken van onnodig verkeer is om het kleine vinkje te verwijderen “automatisch bijwerken” via de markt programma. Vervolgens is het mogelijk om de benodigde componenten handmatig bij te werken door verbinding te maken met onbeperkte verbindingen.

* Gezien het feit dat het Android-systeem voortdurend wordt verbeterd, neemt deze procedure ook merkbaar deel aan een groot verbruik van internetverkeer. Om ongeautoriseerde updates uit te sluiten, je nodig hebt om naar de telefooninstellingen en stel de “vragen voor het downloaden” keuze. Dit maakt het mogelijk om alle updates te controleren door het besturingssysteem zelf. Door de download uit te stellen, kunt u deze altijd herstellen wanneer u verbinding maakt met onbeperkte internetverbindingsbronnen;

* Het uitvoeren van toepassingen kan ook verkeer onopgemerkt verbruiken. Onder dergelijke programma ‘ s hebben velen helemaal geen internetverbinding nodig voor uitstekend werk. Internet in programma ‘ s zoals Adware wordt verbruikt door opduiken onnodige advertentieblokken. Velen beschouwen dit probleem als een van de belangrijkste vandaag in Android ontwikkeling.

Een programma genaamd Droidwall kan de situatie veranderen in termen van het beperken van de toegang tot het netwerk van sommige programma ‘ s en het toestaan van anderen. Om ermee te werken, heb je root rechten nodig.

U kunt ook volledig uitschakelen van de internetverbinding voor een bepaalde periode in de telefooninstellingen, maar deze stap zal sterk verminderen van de functionaliteit van een persoonlijk Android-apparaat.