Minecraft Game Review

Voor een persoon die Minecraft op een computer heeft gespeeld, zal de pocket-versie zeer bekend lijken. De reden is dat alles hier is ingericht in een antieke stijl en functioneert heel eenvoudig. Er is geen fysieke controle, omdat je een manipulator op het scherm moet bedienen met een jump-toets.

 

Om een element op te heffen, je nodig hebt om het te benaderen en klik gewoon in het gebied om je heen. En om het blok in je handen te vernietigen, moet je op een plek bij je in de buurt klikken totdat een cirkel wordt gevormd. Er is geen functie om alles volledig te vernietigen, dus het proces kan vrij lang zijn.

 

Het is heel problematisch om vernietigde objecten te verzamelen en nuttige grondstoffen uit hen te halen. Maar het aantal steun is oneindig. Om de lijst met blokken en andere items te bekijken, moet u klikken op de inventaris met drie slots. Vanaf daar kunt u drie eenheden selecteren en deze vervangen door iets.

 

Het is vermeldenswaard dat het vrij moeilijk is om het spel te controleren. bij de eerste poging is het niet altijd mogelijk om het blok te plaatsen waar u wilt. De stijl van het spel is blok in de eerste persoon, dat wil zeggen, de gebruiker zal nog steeds aanwezig voelen in een wereld die bestaat uit vele kubussen.

 

Terwijl de versie van het spel is vrij vers, dus de dag en nacht hier nog niet veranderen. Er zijn ook nog geen huisdieren, dus er is nergens vlees, woleitjes of soep te krijgen.

 

Minecraft: Pocket Edition versies zijn nog steeds verre van perfect. Maar het spel zal zeker een beroep doen op degenen die niet een dag zonder hun favoriete entertainment kunnen leven en wijdt elke vrije minuut aan de gameplay.