Met welke parameters moet rekening worden gehouden bij het kiezen van een tablet?

De markt van draagbare apparaten in de afgelopen jaren is aangevuld met een ander opmerkelijk elektronisch apparaat-een tablet. Tablets, grofweg, zijn een vergrote kopie van smartphones, maar bieden veel meer mogelijkheden voor gebruikers. In het huidige artikel zullen we de technische kenmerken vermelden waar u op moet letten bij het kiezen van een tabletcomputer.

1. Besturingssysteem. Het bepaalt het gemak en de mate van functionaliteit van de tablet. Op dit moment, de belangrijkste besturingssystemen die zijn ge├»nstalleerd op tablets zijn de volgende: iOS, Windows RT, Android. Tablets die draaien op het Android-besturingssysteem hebben waarschijnlijk de meest populariteit gewonnen vanwege hun betaalbare prijzen. iOS is nu toegankelijker geworden dankzij de iPad mini. Inderdaad, er zijn tal van kwalitatief hoogwaardige programma ‘ s en speelgoed op iOS, omdat ze brengen veel winst. De duurste zijn tablets die worden uitgevoerd op het Windows RT-besturingssysteem. Het is niet erg populair, is het mogelijk om zeer interessante toepassingen op het draaien, U kunt downloaden en installeren van notities voor android zonder problemen.

2. Randapparatuur. Bijna niemand zal het gemak van een normaal, fysiek toetsenbord en computermuis ontkennen. En sommige fabrikanten hebben voldaan aan de wensen van sommige gebruikers door het verstrekken van de mogelijkheid om muizen en toetsenborden aan te sluiten op een tablet computer. Toetsenborden kunnen worden aangesloten met behulp van zowel draadloze (Bluetooth) als bedrade technologie├źn. Het typen van grote teksten op zo ‘ n toetsenbord zou in theorie handiger moeten zijn dan het gebruik van touch-toetsen. Ook kunt u met behulp van OTG niet alleen flash drives op de tablet bevestigen, maar ook Externe Harde schijven. Dit is een zeer handige functie.

3. Oplaadbare batterij. Draagbare apparaten moeten zo veel mogelijk batterijduur hebben. De gebruiksduur van de ingebouwde batterij varieert voor verschillende tabletmodellen, in het bijzonder door verschillen in de mate van optimalisatie van software en batterijcapaciteiten. Elke gebruiker kiest zelfstandig de tablet op basis van de werktijd.

4. Weergavetype. Displays vervaardigd met behulp van IPS-technologie zijn waarschijnlijk de beste. Het zorgt voor een goede beeldkwaliteit. Er zouden ook geen problemen met kijkhoeken moeten zijn. De kleuren zijn meer verzadigd dan die van TFT-matrices. Maar je moet extra betalen voor de aanwezigheid van een IPS-display.

5. Beschikbaarheid van GSM-module. Hiermee kunt u rechtstreeks bellen vanaf uw tablet. Het zal een handige optie zijn voor degenen die vaak geen smartphone bij de hand hebben.

6. Beschikbaarheid van 3G. Hiermee kunt u de draadloze mogelijkheden van de tablet uitbreiden. Deze functie is vooral belangrijk voor inwoners van nederzettingen waar er geen Wi-Fi is om wat voor reden dan ook. Als 3G in eerste instantie niet beschikbaar is, dan is het waarschijnlijk mogelijk om het aan de tablet toe te voegen door een 3G-modem aan te sluiten.

Zo hebben we een aantal technische aspecten overwogen waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een tablet. De in dit artikel verstrekte informatie is slechts ter referentie en is geen aanbeveling voor actie. Dank u voor uw aandacht!