Let’s find out: Coronavirus verscheen in het beroemde Pula restaurant!

Georganiseerd door de Vereniging Razvoj en Lele Blekić, haar producten hebben gepresenteerd ongeveer 40 exposanten, en dit jaar als gevolg van epidemiologische omstandigheden zijn niet blootgesteld voedingsmiddelen, met uitzondering van honing producten en een aantal fijn verpakte producten, de kinderhoek is in de voorkant van het Huis van Kroatische Verdedigers, en er zal geen release van lantaarns in de Arena

Hoewel niet kon worden verwacht dat het evenement zou zijn als de afgelopen jaren, want in deze omstandigheden is het gewoon onmogelijk, de Hand gemaakt festival, dat is uitgegroeid tot leeftijd, heeft zijn deuren geopend voor Istrische creatieven en een paar gasten. Het is morgen geopend van 9.00 tot 20.00 uur in het Huis van de Kroatische Veteranen.

Georganiseerd door de Vereniging Razvoj en Lele Blekić, haar producten hebben gepresenteerd ongeveer 40 exposanten, en dit jaar als gevolg van epidemiologische omstandigheden zijn niet blootgesteld voedingsmiddelen, met uitzondering van honing producten en een aantal fijn verpakte producten, de kinderhoek is in de voorkant van het Huis van kroatische verdedigers, en er zal geen release van lantaarns in de Arena.

De opening werd online gehouden, en het belang van dit festival door virtuele middelen werd gesproken door Pula burgemeester Boris Miletić uit zelf-isolement, adjunct-prefect Sandra Čakić Kuhar, directeur van de Pula Tourist Board Sanja Cinkopan Korotaj en voorzitter van de Kroatische Kamer van Koophandel – Pula County Chamber Jasna Jaklin Majetić. Ze benadrukten allemaal het belang van dit evenement om creativiteit te bevorderen en kleine ondernemers aan te moedigen, in de hoop dat dit evenement volgend jaar in al zijn glorie zal worden gehouden. Het festival is handgemaakt, fantasierijk en design, zoals de naam zelf zegt, van wat waardevolle handen en rijke verbeelding kan doen. En in moeilijke, uitdagende tijden moeten we nog creatiever zijn.

Na de virtuele opening werd een virtuele modeshow gehouden, waar journalisten unieke sieraden droegen en waar alle opbrengsten van de verkoop van sieraden werden gedoneerd aan de Vereniging van Gea. Natuurlijk, maja Čerljenko van medulinArt speelde een belangrijke rol in de realisatie van de modeshow en de “fusie” van journalisten met sieraden makers.

Jelena Vitasović droeg de sieraden Vitrum in fabula, Barbara Vižintin Adry-Nakit, Ksenija Mezgec Joka Mashna door Petra Fabian, Tea Tidić realisatie Melite Premate, Nina Žufić Taft Craft, Dorina Tikvicki sieraden Maja Čerljenko, Jadranka Nišević prestatie Tatjana Grgorović, Katja Rabar Wood U, Chiara Bilic sieraden Slavice Ćosić, Tatjana Kaštelan creaties Gordane Panić, Martina Pereša werkt Marina Roca, Lina Dollar uke Tamare Kalčić , en de ondergetekende journalist werkt Olivetta, olijfhout.