Lenovo Tab 3 Plus 8703x tablet – altijd in contact

Onder andere fabrikanten heeft de Chinese fabrikant al lang de voorkeur van fans van goedkope, maar voldoende hoogwaardige apparaten. De fabrikant breidt de lijst van zijn producten intensief uit, vult deze voortdurend aan met nieuwe budgetmodellen en niet zozeer. Ze doen het goed als gevolg van goedkope, maar functionele componenten, die uiteindelijk trekt een groot aantal kopers. Dit artikel zal u in detail vertellen over de” sterke middle man ” in de tabletcomputer markt – Lenovo Tab 3 Plus 8703X.

Ontwerp

De tablet is ontworpen in een plastic rechthoekige behuizing van matblauwe kleur met gestroomlijnde hoeken. Het is heel handig om het in je handen te houden vanwege het compacte formaat en het lichte gewicht, en de technologie van bescherming tegen water en stof inspireert de eigenaar met vertrouwen in de betrouwbaarheid van zijn gadget bij gebruik buitenshuis. De montage werd kwalitatief uitgevoerd, de onderdelen en panelen niet “lopen” en niet kraken. De gadget is voorin ingelijst.

Scherm, Geluidskwaliteit, Camera, Keyboard

Het compacte 8-inch glanzende scherm heeft een goede Full HD-resolutie. Het is gebaseerd op een IPS-matrix, die een hoogwaardig helder beeld en rijke kleuren garandeert, maar u zult moeten wennen aan de reflectie van het scherm bij zonnig weer.

De akoestiek in de tablet is luid en duidelijk genoeg, maar het luisteren naar je favoriete nummers zal veel aangenamer zijn via een koptelefoon.

De eigenaar van de gadget kan twee camera ‘ s met een behoorlijk goede resolutie gebruiken – een 5 megapixel-front en een 8 megapixel-achtercamera met autofocus en flitser.

Het toetsenbord, zoals in alle tablets-is een standaard aanraaklay-out, die misschien niet erg handig is vanwege het kleine scherm van de gadget zelf in de portretpositie.

Efficiëntie

Het heeft een krachtige en relatief goedkope Qualcomm Snapdragon 625-processor met een frequentie van 2 GHz en een Adreno 506-videoversneller voor het afspelen van hoogwaardige 4K-video ‘ s. De tablet heeft een solide RAM voor het werken zonder “remmen”, en er zijn ook ingebouwde 16 GB voor de werking van het systeem en de interface.

Poorten, batterij en communicatie

Ontwerpers hebben hier veel verschillende aansluitingen en knoppen geplaatst. Aan de rechterkant is er een volumeregeling en een apparaat start knop. Aan de linkerkant bevindt zich een MicroSim-slot en een microSD-kaartlezer. Aan de bovenkant – micro-USB en audio-uitgang.

De tablet is voorzien van een redelijk goede lithium-ion batterij. Op de achtergrond gaat een volledige lading 14 uur mee en bij matige belastingen werkt de batterij 8 uur.

Naast de standaard functies-Wi-Fi en Bluetooth, biedt dit apparaat ondersteuning voor 3G, LTE en GPS.

Conclusie

De compacte gadget lijkt te zijn ontworpen om constant bij de hand, en goede prestaties en een high-definition display zal je niet teleurstellen bij het surfen op het Internet en het bekijken van video ‘ s. Een stevige batterij geeft ook vertrouwen in de langdurige werking van de tablet. De kosten van dit apparaat is $ 280, die een dergelijke aankoop volledig te rechtvaardigen.