Livsstil

Hvorfor er en god skilsmisse bedre enn et dårlig ekteskap?

Alle som tenker, tenker er, eller gikk gjennom en skilsmisse vet at situasjonen er mye mer komplisert hvis det involverte barn. Og mens noen av deres velferd for å være den viktigste grunnen for å bo i et dårlig ekteskap, psykologer sier at barna gjør en bjørnetjeneste, posbno hvis det er et forhold fullt av fiendtlighet, passiv aggresjon, eller noen form for misbruk.

Selv om mange studier viser at foreldrenes skilsmisse er et stort traume for et barn, bør du ta vare og permanent følelsesmessig skade på barnet lider i et hjem med foreldre som ikke kan finne et felles språk.

1. To hus der det ikke er kamp

Dette gjør at barn kan være akkurat det-barn, og ikke fredsskapere lytter i samtale og krangler foreldre, strijepe av høye toner eller føler en rekke negative følelser når de ikke har følelsesmessig modenhet som skal behandles. Hvorfor kan ikke klandre deg selv, føler konstant usikkerhet…

Selv om han forlater i to hus en stor forandring, hvis i dem er det ingen kamp vil definitivt være en langsiktig bedre for barna. Ikke barn deg selv at barna ikke lenger lider, de kan ikke klage for tiden da dere alle bodde sammen, men bare fordi de privikli de dårlige og betraktet det som normalt.

2. Mer stabil emosjonell situasjon

Noen måneder etter skilsmisse og separasjon, men de fleste familier fortsatt vellykket passerer gjennom denne justeringen og finne en ny visjon av hverdagen, som er grunnlaget for stabil emosjonell situasjon. Selvfølgelig er det nødvendig at begge foreldrene er modne og å sette barns velferd i utgangspunktet, eller til et barn, som ikke prøver å vende seg mot den andre foreldre, for å ‘kjøpe’ gaver…

3. Et positivt eksempel på å jobbe med din egen lykke

Barn som vokser opp med foreldre i ulykkelig ekteskap vedta verdiene av relasjoner som har i mange år sett. For det selv i fremtiden, jeg kan spørre en lignende dynamikk relasjoner, som er normalt, eller selv se etter partnere med de samme feilene slik de hadde sine foreldre, hvordan ville de ‘fikse’. En av foreldrenes plikter og læring av et barn som bare trenger å jobbe med sin lykke og velge hva som er bra for seg selv, og det er ingen bedre måte å vise dem det enn med mitt eget eksempel.

4. Lære om kompromiss

Etter hva de ser sine foreldre hvordan hverandre respekterer og arrangere etter en skilsmisse og prøver å løse ting som må være situasjonen normal funksjon, barn lærer at kompromiss er viktig. Mens ingen skilsmisse er uten utfordringer, overlevende ham er en viktig livsvisdom for alle deltakere. Kjærlighet-foreldres seksuelle forhold påvirker ikke kjærligheten som foreldrene har for barn.

5. Lykkeligere foreldre til barn kan gi mer

Frustrert, desperat, deprimert, sint eller bare ulykkelig forelder, det er ingen vilje eller energi til å bli for engasjert i barnet fordi han er belastet med sine problemer – som er ganske menneskelig og naturlig. Men, hvis disse følelsene vare lenge i et dårlig forhold, i alle fall er det nødvendig å forelder pronađ fred og lykke hvordan å være mer i stand til å gi og barnet ditt, skriver Huffington Post.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.