Hoe de OP op een MacBook goed te verhogen?

Het algoritme voor het vervangen van de RAM-balk op een MacBook

Vaak MacBook-gebruikers willen de kracht van dit apparaat te verhogen, maar weten niet hoe goed te verhogen van de OP. dergelijke modellen omvatten macbooks uitgebracht 3-4 jaar geleden en met een diagonaal van 15-17 inch. Apple werkt vaak zijn lijn van computerapparaten bij, dus zelfs twee jaar apparaten zijn een beetje verouderd. Door de snelle upgrade verschijnen er nieuwe cases, de hardware wordt verbeterd. Dit leidt tot een verfijning van de algoritmen voor het installeren van individuele componenten.

 

Voor een succesvolle upgrade van de MacBook RAM (RAM geheugen), de volgende aanbevelingen moeten worden gevolgd. Het belangrijkste is om een RAM-balk te kopen, waarvan de markering en kenmerken identiek zijn aan de gegevens van de OP-balk van uw apparaat. Het nummer staat er altijd op, en het kan ook worden verduidelijkt met behulp van een computerprogramma.

 

De eenvoudige volgorde bevat de volgende blokken: promotie van de MacBook-behuizing, vervanging van de RAM-Balk, omgekeerde montage van het computerapparaat.

De volgende korte instructie die het RAM-uitbreidingsproces beschrijft, moet u helpen deze bewerking uit te voeren:

Koppel alle externe draden (stroom, netwerkkabel) en accessoires (flash drives) van de MacBook.

We verwijderen de statische lading van onszelf. Om dit te doen, is het voldoende om de aarding apparaat (batterij of waterleiding) te raken.

We verwijderen de batterij uit de MacBook.

Schroef met een schroevendraaier alle schroeven die de aluminium dop vast over de RAM strip.

Duw voorzichtig de bevestigingsmiddelen met het RAM-geheugen uit elkaar, haal het eruit en zet een nieuwe bar met identieke markeringen.

We doen het hele algoritme in omgekeerde volgorde.