Het nieuwe kampioenschap staat voor de deur en er is nog steeds volledige anarchie in de gelederen van de Pula Premier League. Op zondag, de groen-geel zijn in Hajduk, en de CLUB heeft al verlaten 13 spelers!

In de twee jaar sinds het Baskenland op “Drosina” zit, heeft het absolute onbekwaamheid, onwetendheid en incompetentie van de mensen die verantwoordelijk zijn voor het sportbeleid gemarkeerd en daarom vandaag, vijf dagen voor de spiegel op Poljud, zou het moeilijk zijn voor het huidige speelgoed personeel om het eens te worden over een team dat de “rotjes” zal redden.
Vijf dagen voor de start van het nieuwe kampioenschap, dat Istrië in 1961 opende met een zondagsbezoek aan Hajduk, is er volledige anarchie op “Drosina”. Het is niet bekend of Ivan Prelec trainer blijft of dat Javier Moran als sportief directeur zal blijven fungeren, noch zullen er teams het seizoen beginnen na de helft van de spelers die vorig jaar zijn gestopt met Pula. Degenen die overblijven zijn verboden om naar de media te gaan, hoewel ze zelf informatie ontvangen over de dropper en hebben geen idee hoe de huidige situatie zal ontrafelen. Op het laatste moment kregen ze alleen te horen dat de training van gisteren werd uitgesteld, en in plaats daarvan plande Moran een ontmoeting waarvoor hij Josip Chondrich, Slavk Blagojevic en Rafa Paez uitnodigde.

Gezien de cijfers van vertrek in de tussentijd, kan worden geconcludeerd dat Istrië 1961 op dit moment heeft nogal een “ontwerp” in bepaalde posities. De keeper is gedekt. Bekov’s posities zijn leeg en er zal moeten improviseren, of uit te reiken naar de junioren.