Het kiezen van een tablet voor een student

Het heeft niet altijd zin om een ruime koffer voor een student te kopen, die veel zware studieboeken past. Soms kan de laatste worden geüpload als PDF-bestanden naar een tablet en het kind zal hebben om een minimum van gewicht te dragen – persoonlijke bezittingen en een aubergine met water. Maar het is niet zo gemakkelijk om de juiste tablet voor een student in de Asssistan online winkel te vinden, omdat je aandacht moet besteden aan veel technische componenten die elke ouder moet weten.

Allereerst is het belangrijk om de diagonaal van de tabletmonitor te bepalen. De modellen met een diagonaal van 6-10 inch worden beschouwd als de beste. Alleen in dit geval passen ze gemakkelijk in de tas van een compacte schooljongen. Als u niet vergeet om een tablethouder te kopen, die anders is – plastic, bamboe en siliconen – dan kan de tablet een orde van grootte langer meegaan.

Moderne tablets kunnen een single-core of multi-core configuratie hebben. De eerste zijn gunstig Geciteerd voor hun economie – het apparaat kan werken voor meerdere dagen op een enkele lading. Maar meestal zijn er multi-core tabletten te koop, die winstgevend zijn om te kopen voor “zware” programma ‘ s – als een kind moet werken met grafische editors, dan is de laatste optie het meest toegepast – het kind hoeft geen stationaire computer met dure videokaarten te kopen. En een tablet die een geïntegreerde videokaart heeft en relatief matig geld kost, is een echt cadeau voor zowel het kind als zijn ouders.

Maar hoe meer kernen de processor heeft, hoe sneller de batterij leegloopt. Daarom moet deze laatste de grootst mogelijke capaciteit hebben – ten minste 5100 mAh. Het is niet altijd redelijk om goedkope modellen te nemen met een batterij met een laag vermogen, omdat ze extreem snel zullen ontladen. Als we er rekening mee houden dat de meeste tablets vooraf geïnstalleerde Bluetooth-en Wi-Fi-interfaces hebben, die schoolkinderen op grote schaal gebruiken tijdens de pauze, wordt een krachtige batterij als een must beschouwd.

Het is logisch om naar het besturingssysteem te kijken. Android OS komt vaker voor, die is zeer gewaardeerd voor gratis en een goede grafische interface. Maar als het belangrijk is voor een kind om altijd dezelfde programma ‘ s die werken op een PC te gebruiken, is het redelijk om een tablet te kopen met Windows voorgeïnstalleerd.