Er zijn slechts drie soorten spellen: Goed, Slecht…. en Saints ROW!

De onlangs vrijgegeven nieuwe deel van de franchise “Saints Row”, werd onmiddellijk de meest populaire in de kringen van gamers die graag gratis games te spelen in hun vrije tijd.

Deel 4 opende een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de “Heiligen”. Dit zijn niet langer misdadigers-hooligans die vroeger steden op afstand hielden en voorbijgangers met wapens verjagen. Nu zijn de hoofdpersonen zeer succesvolle mensen met een serieuze reputatie die tot extreme hoogten zijn gestegen. Hun belangrijkste toevluchtsoord was het” Witte Huis ” zelf. Succes hoefde echter niet te worden genoten, omdat de vreugde zeer van korte duur was…

De hele verhaallijn vindt plaats samen met de leider van de “Heiligen”. Hij is de president van de Verenigde Staten, en al zijn ondergeschikten hebben hoge regeringsposities.

Het begint allemaal met een gewone presidentiële dag: toespraken voor een menigte journalisten, de goedkeuring van onbegrijpelijke wetten, enzovoort. Echter, plotseling woedend aliens barstte in de kamers van de leider van de “heiligen” en beginnen een volledige aanval.

Het verhaal begint zich te ontvouwen volgens een volledig voorspelbaar scenario, wanneer de hoofdpersoon wordt ontvoerd en geduwd in een virtueel universum, een gevangenis waar de “heilige” in eerste instantie niet alle valsheid van de kunstmatige wereld realiseert.

De matrix absorbeert de leider van de bende totdat hij stemmen in zijn hoofd begint op te merken. Vervolgens blijkt dat om onbekende redenen, de ontsnapte partner probeert zo goed als ze kan om haar leider te rukken uit de virtuele wereld gemaakt door aliens.

Nou, ze slaagt, en dan begint het meest interessante ding, namelijk de creatie van de meest verraderlijke plannen om haar nieuwe vijanden te bestrijden. Totdat het hoofd van de bende van “Saints” macht, whisky en favoriete strippers herwint, zal deze waanzin niet eindigen!

De game-ontwikkelaars niet beknibbelen op het creëren van interessante verhaallijnen en lijnen van het spel. Dit voegt een speciale sfeer toe aan het spel. Humor is de forte van de Saints ROW-serie van games, vooral in Deel 4.

Ik ben erg blij dat het spel eindelijk niet langer een kloon van de gta-serie is. De ontwikkelaars deden hun best om een waargebeurd verhaal te creëren, en dat deden ze perfect.

Vele soorten buitengewone wapens, unieke vaardigheden zijn gewoon geweldig. De muziek past bij het ritme van het spel.

En als het gaat om parodieën van vele beroemde films en games, begint de stemming onmiddellijk zonder overdrijving.

Geef een dergelijk spel als “SAINTS ROW 4” niet op, het zal altijd geliefd zijn, ondanks het gebrek aan semantische belasting. Maar het heeft alles om de gebruiker weg te scheuren van de echte wereld, en hem op te laden met een positieve stemming!