Een paar tips voor degenen die een iPhone willen kopen

Het feit is dat velen klaar zijn om een aankoop van een nieuwe smartphone te doen voor veel geld, omdat ze het kampioenschap achtervolgen in het verwerven van nieuwe producten. En er zijn ook mensen die zich zo ‘ n dure aankoop niet kunnen veroorloven en daarom een gadget met hun handen kopen. Dergelijke mensen moeten aandacht besteden aan een aantal tips hieronder gegeven.

De buitenste schil van de iPhone. Hoe moet het zijn?

Allereerst moet u een aanvaardbare mate van chips, krassen en scheuren voor iedereen instellen. Natuurlijk zullen sommigen zo ‘ n smartphone in perfecte staat willen krijgen, wat het uiterlijk betreft. Als er zo ‘ n “gebruikte” telefoon is, verheug je dan niet van tevoren, want je moet het nog steeds van binnenuit verkennen.

De interne toestand van het mobiele apparaat controleren

Om te begrijpen of het hier ter reparatie werd gegeven, of het in contact was met water of dat het toegang heeft tot alle mobiele operators. Al deze punten zijn belangrijk en je moet erin geïnteresseerd zijn bij het kopen van een langverwachte gadget van mensen met handen.

Om erachter te komen of het mobiele apparaat in de werkplaats was of niet, moet u kijken naar de schroeven die zich naast de oplaadconnector bevinden. Dan zal duidelijk worden of het geopend is of niet. Als het per slot van rekening is gerepareerd, is het de moeite waard om over deze overname na te denken. Apple produceert immers geen reserveonderdelen voor de iPhone. Het is alleen mogelijk om reserveonderdelen te kopen van dezelfde telefoon die “stuk voor stuk” werd verkocht.

Het aanraakscherm controleren

Noodzakelijkerwijs, bij het kopen van een iPhone met de hand, zal het nodig zijn om dit soort controle uit te voeren: door te klikken op een toepassing totdat deze trilt, veeg het over het hele scherm, druk dan voorzichtig met je vinger op het scherm en zorg ervoor dat na deze actie er geen strepen meer over zijn en de afbeelding “niet zweven”. Op Chinese goedkope reserveonderdelen, die meestal worden ge├»nstalleerd bij het repareren van een dergelijke gadget, zal de nabijheidssensor een blauwe tint hebben en op goede reserveonderdelen zal het niet merkbaar zijn voor het oog.

De software controleren

Ten eerste is het noodzakelijk om de werking van audio-en videoparameters te controleren, namelijk om te luisteren naar hoe de muziek zal klinken en wat voor geluid de video zal hebben. Ten tweede, controleer de werking van het draadloze netwerk (wi-fi), de “assistent”, bijvoorbeeld voor gegevensoverdracht (bluetooh), de zoekmachine (GPS). Je moet het feit dat de gadget niet is geblokkeerd op de iCloud website te controleren.

Als u deze tips volgt, kunt u niet alleen geld besparen, maar ook goed doen.