Een kleine gadget met geweldige functies

De nieuwe Apple gadget iPad Air zal iedereen aanspreken. Het is lichtgewicht, praktisch, handig. Er is bijna niets meer over van de oude tablet in het ontwerp. In feite is de nieuwe gadget een vergrote iPad mini met een aluminium behuizing. Het is echter compacter en veel lichter geworden. De iPad Air verloor 180 gram en werd 7,5 mm dik.

In vergelijking met de vorige versie is de gadget 1,6 cm smaller geworden, waardoor het handiger is om hem in één hand te houden. De nieuwe kleur ziet er interessant uit, die de gadget heeft geleend van de iPhone 5s. de indeling van de elementen is enigszins veranderd. Met name de poort voor de simkaart bevindt zich onderaan.
Het scherm van de gadget is aanzienlijk veranderd. Het nieuwe display is vervaardigd met behulp van IGZO-technologie. Dit leidde tot een toename van 20% in helderheid en het display werd 50% energiezuiniger. Bovendien kon de batterij capaciteit te verminderen, en als gevolg daarvan de grootte van de batterij te verminderen. De beeldschermresolutie van de tablet blijft hetzelfde en met de nieuwe batterij kunt u de oplaadtijd terugbrengen tot vier uur.

De nieuwe gadget kreeg een nieuwere “hardware”. De Apple A7x zal naar verwachting verantwoordelijk zijn voor de prestaties, waarvan de frequentie is gegroeid en is al 1,4 GHz. Graphics zijn krachtiger geworden (G6430), en de hoeveelheid geheugen is niet veranderd – dezelfde GB. Alles bij elkaar maakt de iPad Air de beste tablet met een 10″ scherm. Vooral als je bedenkt dat de nieuwigheid gunstig verschilt in gewicht, afmetingen, functionaliteit en betrouwbaarheid.

Een breed scala van apple producten, waaronder u kunt vinden nieuwe computers, een nieuwe tablet en allerlei accessoires voor hen, is in de catalogus van het bedrijf “Bummarket”. Als u op zoek bent naar originele producten die worden aangeboden door de apple store, bezoek dan de pagina ‘ s van deze winkel, en je vindt er alles. Beleefde consultants beantwoorden al uw vragen en helpen u bij het vinden van de gewenste gadget in het assortiment.