De producent van de oorlog Z richtte zich in een open brief tot de spelers

Sergey Titov, het hoofd van Hammerpoint Interactive studio – de makers van de War Z, richtte zich tot gamers met een open brief om commentaar te geven op de hype rond de release van het spel op het Steam-netwerk. Zoals het bekend werd Gamebomb.ru de makers gaven hun fouten toe.

Titov bedankte iedereen die het project tijdens de ontwikkeling steunde en verontschuldigde zich voor mislukte pogingen om zijn plannen aan gamers over te brengen. De ontwikkelaars, zoals voorheen, staan erop dat ze niemand hebben misleid, maar alleen verkeerd uitgelegd aan de spelers wat te verwachten van het spel.

 

“Ik moet toegeven dat we niet in staat zijn geweest om onze plannen effectief uit te leggen aan zowel nieuwe spelers als bestaande fans. Deze fout leidde tot het verschijnen van een aantal scherp negatieve uitspraken in onze richting, en in plaats van ze alleen haters te noemen, kan ik eerlijk zeggen dat dit mijn schuld is,” zei Titov in de brief.

Zoals ik ontdekte Gamebomb.ru het is allemaal de schuld van het succes in de vroege stadia van het spel, die de geest van de producent van de online shooter overschaduwde. Volgens Titov besloot hij zijn acties te heroverwegen en begon hij alle claims van gamers zorgvuldig te bestuderen. Zoals het een leider betaamt, nam hij alle schuld op zich.

Titov beloofde dat dit niet meer zou gebeuren en deelde zijn plannen voor de toekomst, inclusief een verder plan om met de gemeenschap te communiceren. Het hoofd van Hammerpoint beloofde meer aandacht te besteden aan communicatie op het forum en op de officiƫle Facebook-pagina van het spel en, indien mogelijk, alle vragen van fans te beantwoorden, en niet alleen het forum te matigen, zoals het voorheen was. Bovendien zijn de ontwikkelaars van plan om ongeveer 10 spelers uit de gaming community over de hele wereld te selecteren als vertegenwoordigers van de gemeenschap, die in staat zijn om te controleren wat het bedrijf doet zal zijn. Dit alles moet de communicatie tussen spelers en ontwikkelaars naar een nieuw niveau brengen om de deelname van spelers aan het ontwikkelingsproces actief aan te trekken.

Volgens de Gamebomb.ru Titov noemde ook de mislukte release op Steam, die hij eerder “niet langer een beta-versie” noemde. De ontwikkelaars hebben de bestaande build van het spel gemarkeerd als een “basic release”, waaraan alle eerder aangekondigde functies geleidelijk zullen worden toegevoegd. Bovendien staan de ontwikkelaars erop dat de” definitieve release ” betekent dat het spel Dood is, dus deze terminologie past niet bij hen.

Het bleek dat het de Basic release was die verscheen op 17 December op het Stam netwerk, als de eerste fase van de release van het spel – Versie 1.0. In de toekomst, de ontwikkelaars van plan om actief te blijven om het spel te ontwikkelen, het toevoegen van alle genoemde functies, de afwezigheid van die teleurgesteld gamers zo veel.

De oorlog Z zal verschijnen op de Russische markt volgend jaar-herinnert Avermedia.org in Rusland zal het spel worden gepubliceerd door MegaLabs, een dochteronderneming van MegaFon, die heeft beloofd om het spel in de nabije toekomst in het Russisch te vertalen en aan te passen voor de Russisch-sprekende markt.