De meest verwachte nieuwe producten van Apple

Apple heeft de markt opnieuw op de hoogte gebracht van zijn nieuwe producten, die binnenkort wereldwijd populair zullen worden.

Bijvoorbeeld, de introductie van informatie over de begrotingslijn van het bekende iPhone 5c-apparaat. De smartphone heeft 16 GB geheugen, een 8-megapixelcamera en een Lightning-connector. Het apparaat zal werken onder de iOS7 OS. De budgetversie van het 5S-model wordt uitgebracht in een plastic behuizing.
Apple kan ook bogen op de snelle introductie van de volgende apparaten op de markt:

* Slimme horloge of iWatch. Naast de hoofdfunctie heeft het polshorloge een stappenteller en een minicomputer. De gadget zal vrij informatie uitwisselen met een verscheidenheid aan apparaten via Bluetooth. Onder het iOS-besturingssysteem wordt het horloge uitgerust met luidsprekers, een microfoon, een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting, een single-core processor en 512 MB RAM.

* iPhone 5s – goud. De beroemde iPhone 5s in gouden kleur wordt ook voorbereid op release. Qua uiterlijk zal de smartphone niet verschillen in iets anders dan kleur. Een ingebouwde vingerafdrukscanner wordt in het apparaat ge├»ntroduceerd. Het display zal dankzij de nieuwste IGZO-technologie een orde van grootte minder energie verbruiken. De camera resolutie zal 12 megapixels, ondanks het feit dat het apparaat zal worden uitgerust met een LED-flitser. RAM zal bereiken 2 GB op de A7 processor met een klokfrequentie van 1,5 Ghz.

* IPAD 5-bijhouden van de tijd. De vijfde generatie iPad is nu veel compacter, met een elegante dunne behuizing, van de zijkant hebben veel gemeen met de iPad mini. De nieuwigheid is uitgerust met een 9,7-inch diagonaal display met ondersteuning voor hoge resolutie. Dit model staat op het punt om te worden vrijgegeven in de schappen van computer winkels.

* Tv ‘ s van Apple. Het product met betrekking tot de sfeer van de televisie werd gepresenteerd bij de presentatie van de nieuwste computertechnologie├źn al dit jaar. Deze langverwachte gebeurtenis kwam voor niemand als een verrassing, omdat er al lange tijd geruchten de ronde deden. Een TV met een volledig nieuw besturingssysteem, waarschijnlijk met een iRing controller, zal binnenkort beschikbaar zijn voor gebruikers;

* iRing ring. Met veel interesse en opwinding wachten velen op de nieuwste ontwikkeling van Apple – een gadget waarmee het mogelijk is om niet alleen de Apple TV te bedienen, maar ook de multimediafuncties van de iPhone en iPod. De informatie informeert dat het scherm zal worden in de vorm van een bedrijfslogo. Het zal allerlei nuttige informatie weer te geven. Om de batterij op te laden, wordt de ring uitgerust met een speciale standaard. Hoogstwaarschijnlijk zullen witte en zwarte ontwerpstijlen beschikbaar zijn voor deze gadget.