De langverwachte “GRAND THEFT AUTO-5”. Wat is er nieuw voor ons?

Over het vijfde deel van de wereldberoemde GTA-franchise zeggen gamers dit: “als je handen, oren, ogen, een TV en een console hebt, hoef je alleen maar dit spel te spelen!”. En het is moeilijk om het hier niet mee eens te zijn.

Tot slot heeft Rockstar een nieuwe generatie van het spel uitgebracht, die de normen van kwaliteit, vrijheid, verzadiging van gebeurtenissen en verhaal volledig heeft veranderd.

Het basisidee blijft hetzelfde – de speler krijgt de mogelijkheid om totale vrijheid in het genre te ervaren.

Spelers wachten op een toenemend aantal verschillende soorten functies die de gameplay veranderen.

Details zijn de hobby van ontwikkelaars. De studie van de wereld echt verrast en bevalt het oog. Ook werd de gameplay sterk onderscheiden door drie personages, uniek op hun eigen manier, elk met zijn eigen individuele karakter.

Het pompsysteem in het spel is vergelijkbaar met de oude “San Andreas”, maar nu is het absoluut onopvallend. Elk van hun helden heeft zijn eigen unieke vermogen, en soms wordt de speler verscheurd tussen het idee van wie precies te gaan door deze of die missie. Als deel 4 ging over een” kleine man in een megalopolis”, deze keer zijn alle vechters pro ‘ s op hun eigen manier. Nu verwacht de gamer niet te lang een swing. GTA 5 series gooit direct de speler in de cyclus van de gebeurtenissen! Door het voltooien van taken, een hele mozaïek wordt gemaakt die moet worden samengesteld. Er is niet langer een lijn tussen belangrijke en secundaire taken, elke actie onthult zijn deel van het geheel en fascinerende verhaal.

De ontwikkelaars hebben ook aantekeningen toegevoegd van sarcasme, subtiel het moderne “correcte” leven belachelijk maken: nutteloze yogalessen, gesprekken met een therapeut, glosies, TV-programma ‘ s en nog veel meer.

Het hoofdthema van deel 5 is overvallen. Drie helden beroven iedereen voordat ze een slachtoffer kiezen en bereiden zich zorgvuldig voor op de inval.

Sommige critici lachen in de zin dat de ontwikkelaars een handleiding voor Rovers hebben gemaakt.

De ontwikkelaars hadden de kans om een staat van verantwoordelijkheid in de atmosfeer te introduceren. Nu beseft de speler duidelijk dat de organisator verantwoordelijk is voor alles, die niet het minste recht heeft om een fout te maken!

De kaart is nu echt enorm geworden. Je kunt altijd avonturen vinden. Dit is geen “vergetelheid”, waar je gewoon cirkels rond het bos zou kunnen draaien, betrapt worden door een wolf of een paar Rovers.

De taken, letterlijk, zijn op zoek naar de speler zelf. De wereld is vol entertainment en allerlei gezichten die de speler te trekken in Avonturen.

Eén ding kan gezegd worden-het zal niet werken om je te vervelen in GTA 5. Maar de speler verwacht veel plezier. Deze release is een andere benchmark van The Rockstar corporation, die geen enkele moderne liefhebber van dit genre zonder aandacht zal laten.