Apple novelty of TOP uit Dodge?

Het kiezen van een mobiele telefoon lijkt alleen maar eenvoudig. In feite, je moet er zeker van zijn dat de aankoop zal worden gerechtvaardigd. Vergelijking van de iPhone 7-smartphone en de top Dooge MAX PRO-nieuwigheden is net zo relevant als altijd. Elk van deze vertegenwoordigers van de families van draagbare apparaten heeft onderscheidende eigenschappen en kenmerken. We zullen evalueren aan de hand van de volgende criteria:

 

uiterlijk;

sterkte en gewicht;

effici├źntie;

energieparameters van de batterij;

kwalitatieve kenmerken van de ingebouwde camera ‘ s.

Dus, laten we beginnen.

Case materialen en uiterlijk

Het kleurenpalet van iPhones “sevens” is veel breder. Er zijn zwart, wit, goud en rose goud. De tegenstander wordt alleen weergegeven in de klassieke zwarte versie. Het glanzende oppervlak van de eerste is een extra chique. Het plastic van de tweede toont zijn grotere gevoeligheid voor mechanische schade.

Het beeld dat beide vertegenwoordigers van smartphones van de 21e eeuw verraden zal inherent zijn aan elke eigenaar. In dit opzicht gaan de apparaten perfect om.

De apple vertegenwoordiger weegt minder, zij het iets. Dit verschil wordt echter net zo duidelijk in de hand gevoeld als in het geval dat de smartphone in de zak zit. De dikte van de zeven is kleiner, wat punten toevoegt.

Een paar woorden over camera ‘ s

De Seven is uitgerust met twee uitstekende camera ‘ s met een resolutie van 12 en 7 megapixels. Nogmaals, de iPhone heeft fans tevreden gesteld van het filmen van zichzelf en de wereld om hen heen. Hetzelfde kan niet worden gezegd over Dooge. De 5 megapixels lijken misschien onvoldoende. Aan de andere kant is een smartphone geen camera en is het niet altijd belangrijk voor de eigenaar dat de foto ‘ s voldoende kwaliteit hebben voor een sterke vergroting zonder vervorming.

Een beetje theorie

Ik wilde de lezer niet vervelen met vervelende cijfers, maar het is onmogelijk om het probleem van de processorkracht op geen enkele manier aan te pakken. Natuurlijk, de Iphone 7 is krachtiger, maar er zijn een aantal valkuilen hier. De batterij loopt sneller naar beneden en oververhitting is de norm voor dit apparaat. Aan de andere kant, zijn optreden is op de top. De Dooge MAX PRO-smartphone is langzamer( iets), maar mist de bovenstaande nadelen.

De 4-duizendste batterij van de Dooge MAX PRO is minstens twee keer zo groot als een iPhone. Dit is een belangrijk voordeel van de eerste. Het houdt de lading langer. Bij het kiezen van een smartphone is het echter de moeite waard om te overwegen dat de oplaadtijd tot vol met hetzelfde bedrag verschilt.

Het is beter voor fans van mobiele games en programma ‘ s om de voorkeur te geven aan de Apple-vertegenwoordiger. Dit komt door het feit dat het niet zal hangen, zelfs wanneer een groot aantal toepassingen zijn ge├»nstalleerd en draait. In termen van het beschikbare ingebouwde geheugen, het leidt de weg.

Wat is de conclusie om te maken, zodat het correct is?

Hiermee kan de vergelijking van de iPhone 7-smartphone en de top Dooge-nieuwigheden worden voltooid. Zoals u kunt zien, elk van de onderzochte modellen heeft voor-en nadelen. Om precies te zijn, ze verschillen van elkaar. Daarom, U kunt een van hen alleen kiezen nadat u erachter te komen voor jezelf wat je verwacht van het apparaat, welke functie het moet uitvoeren.

Een smartphone voor het maken van gesprekken is een Dooge MAX PRO (batterijlading, geen oververhitting, enzovoort). Als het nodig is om alle voordelen van het apparaat te gebruiken, dan zal het zeker de Iphone 7 (geheugen, camera uitbreiding, enzovoort). Nou, het uiterlijk is een kwestie van smaak voor ieder van ons, en u kunt deze apparaten kopen op de Notus website.