Angry Birds ruimte is beschikbaar om te downloaden

Nadat een gigantische poot de eieren van vogels steelt, beginnen Angry Birds haar te achtervolgen in een ruimtelijke tunnel, waardoor ze zich bevinden zweven in een vreemd nieuw sterrenstelsel, omringd door kosmische varkens. Gelukkig hebben Angry Birds hun eigen superkrachten… Het nieuwe spel heeft 60 levels op planeten in nul zwaartekracht, als gevolg daarvan, de gameplay verandert van slow-motion puzzels om de vernietiging van varkens op kosmische snelheid. Het spel heeft nieuwe personages verworven met nieuwe functies, evenals een aantal geheime bonussen. Er zijn betaalde niveaus-30 stuks over moeilijke niveaus (gevarenzone). Voor Samsung Galaxy eigenaren, deze levels zullen gratis zijn als onderdeel van de promo campagne!
Nadat de reuzenpoot de eieren van de vogels steelt, beginnen Angry Birds haar te achtervolgen in een ruimtelijke tunnel, waardoor ze zich bevinden zweven in een vreemd nieuw sterrenstelsel, omringd door kosmische varkens. Gelukkig hebben Angry Birds ook hun eigen superkrachten…

Het nieuwe spel heeft 60 levels op planeten in nul zwaartekracht, als gevolg daarvan, de gameplay verandert van slow-motion puzzels om de vernietiging van varkens op kosmische snelheid.

Het spel heeft nieuwe personages verworven met nieuwe functies, evenals een aantal geheime bonussen. Er zijn betaalde niveaus van het spel – 30 stukken over moeilijke niveaus (gevarenzone). Voor Samsung Galaxy eigenaren, deze levels zullen gratis zijn als onderdeel van de promo campagne!

Hier zijn enkele recensies van gebruikers:

Inderdaad, naar mijn mening is dit het meest originele en spannende deel van de angry birds spel. De fysica is geweldig, de animatie is origineel, de niveaus zijn zeer attent. De graphics zijn op een hoog niveau. Wat kun je nog meer verwachten van zo ‘ n spel? Ik heb het gevoel dat binnenkort dit spel het meest populaire spel op Google Play zal zijn. We kunnen alleen maar wachten op nieuwe levels! Ik vond het spel echt leuk! En ik adviseer iedereen om het te downloaden.

Heel cool. Ik vind het vreselijk leuk.

Zooo cool en ongewoon. Waanzinnig blij met de verscheidenheid aan series over vogels. Ruimte is iets nieuws