Android-Apps buiten Google Play

Google play heeft meer dan 700.000 apps beschikbaar en dat zegt veel. Maar op hetzelfde moment, niet alle toepassingen zijn beschikbaar voor Android-apparaten. Google Corporation stelt ernstige eisen, in strijd met die, Android-toepassingen worden gewoon verwijderd. Dit geldt voor toepassingen voor het downloaden van videobestanden op youtube.com, toepassingen die advertenties en vele anderen blokkeren.

Het is niet nodig om te praten over het beleid van het bedrijf. Als we het wereldwijd nemen, is er niets negatiefs in, omdat in het geval van het opheffen van beperkingen, de service overloopt met veel onnodige en kwaadaardige programma ‘ s.

Het belangrijkste is dat ANDROID OS is een open en gratis besturingssysteem, en Google Play is niet de enige bron van toepassingen.

U kunt ook gebruik maken van alternatieve diensten zoals Getjar, Slide me, Amazon, Appstore – dit zijn slechts een paar van de meest voorkomende werelden voor het downloaden van Android-toepassingen. Er zijn eigenlijk veel diensten, maar ze moeten zeer zorgvuldig worden gebruikt, om het exacte onderwerp van de zoektocht te weten.

Het is zinvol om u te vertellen over een aantal uitstekende en bewezen toepassingen die nuttig zijn voor elke Android-gebruiker zal zijn:
1. In het verleden, een applicatie als TubeMate was beschikbaar op de Android markt. Maar later, als gevolg van veranderingen in de regels, Google trok de applicatie als gevolg van de mogelijkheid om videomateriaal rechtstreeks downloaden van Youtube. TubeMate bestaat nog steeds in de uitgestrektheid van het internetnetwerk, en het kan worden gedownload van diensten zoals Getjar, Slide me, Amazon, Appstore;

2. Google Play heeft een applicatie die advertentieblokkering op Android-apparaten bevordert verboden. Het is nogal een voor de hand liggende stap, aangezien reclame een van de belangrijkste inkomstenbronnen voor het bedrijf is. Maar veel gebruikers zijn erg geïrriteerd door advertentieblokken, en de AdAway-applicatie is een redding uit deze situatie. Het kan ook worden gedownload van de hierboven genoemde diensten.

3. Snes 9x zal nuttig zijn voor elke gamer, als de applicatie is een uitstekende emulator van game consoles. Helaas werd dit programma ook uit de speelmarkt gehaald. Het is niet eng, de emulator is nog steeds in grote vraag en wordt bijgewerkt te zijner tijd. Alles wat overblijft is om het te downloaden van de Slide me service, en duik in het verleden van de gaming-industrie;

4. Dood ‘ s Music Streamer app zal een beroep op alle fans van streaming muziek. Dit is een eenvoudige en vrije uitweg uit de situatie, waarmee u onnodige kosten of registratie te vermijden. In Dood ‘ s muziek Streamer, kunt u gemakkelijk luisteren naar alle nummers, terwijl het programma deze automatisch opslaat in de cache. Vervolgens kunt u offline van de composities genieten.

5. Een dienst beschikbaar in elke regio die u toelaat om streaming video ‘ s gratis en in hoge kwaliteit – TV Portal kijken. Helaas, er is geen HD-formaat ondersteuning hier, maar filmbezoekers moeten aandacht besteden aan deze geweldige Android-app.