Activision bereidt dit najaar een nieuw spel voor uit de Call of Duty-serie

Activision heeft de plannen bevestigd om een nieuw spel uit de Call of Duty-serie uit te brengen in het vierde kwartaal van 2013. Zoals het bekend werd Gamebomb.ru , de ontwikkelaars van plan om de kwaliteit bar voor shooters weer te verhogen.

“De Call of Duty-serie blijft de lat leggen voor innovatie in het shooter-genre. We verwachten dat de nieuwe Call of Duty game, die wordt voorbereid voor release in 2013, deze lat nog hoger zal leggen,” de directeur van het bedrijf, Dennis Durkin, zei tijdens een vergadering met investeerders.

 

“Dit jaar hebben we Grotere marktschommelingen gezien die samenhangen met de verwachting van een nieuwe generatie consoles. Het is duidelijk dat de toekomst nog moeilijker zal zijn in termen van concurrentie. Wij geloven dat de omzet in het 4e kwartaal van dit jaar iets lager zal zijn dan in 2012.”

Volgens de Gamebomb.ru in de afgelopen jaren heeft Activision afwisselend de Modern Warfare en Black Ops serie uitgebracht. Daarom kunnen we aannemen dat de uitgever Modern Warfare 4 voorbereidt voor fans. Hoogstwaarschijnlijk zal de release opnieuw worden getimed tot November van dit jaar.